125 g margerine
200 g sukker
2 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
40 g kakao
1 tsk vanillesukker
1 ½ dl mælk
50 hakkede hasselnødder
Margerine, sukker og æg piskes godt med håndmixer.
Mel, bagepulver, salt, kakao og vanillesukker blandes forsigtigt i, sammen med mælken.
Nødderne vendes i.
Bages i en smurt sandkageform ved 180 grader i 50 – 60 minutter
200 g sukker
2 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
40 g kakao
1 tsk vanillesukker
1 ½ dl mælk
50 hakkede hasselnødder
Margerine, sukker og æg piskes godt med håndmixer.
Mel, bagepulver, salt, kakao og vanillesukker blandes forsigtigt i, sammen med mælken.
Nødderne vendes i.
Bages i en smurt sandkageform ved 180 grader i 50 – 60 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar