Bunde 2 stk.:
4 Æggehvider
175 g Sukker
100 g Rice krispies
Karamel:
1½ dl Fløde
40 g Flormelis
½ dl mørk Sirup
3/4 tsk Vanillesukker
Fyld:
4 dl Fløde
125 g Creme fraiche 38 % (lille bæger)
3-4 syrlige Æbler
Bunde:
Pisk æggehviderne godt stive. Pisk sukker i og vend til sidst rice krispies i.
Tegn to cirkler på bagepapir (en på hver plade) og fordel dejen. Bag begge plader med varmluft i ca. 45 minutter ved 155 grader.
Karamel:
Fløde, flormelis, sirup og vanille varmes op ved svag varme til konsistensen er cremet (karamelagtig)
Fyld:
Pisk fløden stiv.
Pisk evt. creme fraicheen stiv og vend det sammen til en ensartet masse. Skær de skrællede æbler i små terninger og vend dem ned i massen
Fordel karamelmassen ud over de to bunde. Læg fløden imellem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar