fredag den 5. februar 2010

MARENSLAGKAGE

2 lagkagebunde af:

3 Æggehvider
160 g Sukker

Æggehviderne piskes stive, hvorefter 3 spsk. sukker piskes i. Resten af sukkeret
vendes forsigtigt i. Fordeles til 2 bunde på bagepapir.
Bages ved 130 grader i 45-60 minutter (til marengsen er tør uden at brune)
Husk at fjerne bagepapiret inden bundene er kolde.

Fyld:
½ l. Fløde
1½ tsk Nescafé
1-2 spsk kakao (efter smag)
100 g hakket Chokolade
evt. blød nugat
50 g mandelflager til pynt

Fløden piskes ikke for stiv og kakao og nescafé vendes i.
Halvdelen fordeles på den ene bund. Hakket chokolade drysses over. Resten af fløden fordeles på den øverste marengsbund og lidt af chokoladen, de ristede mandelflager drysses over som pynt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar