175 g margerine
250 g sukker
3 æg
1 1/4 dl mælk
250 g mel
1½ tsk bagepulver
30 g kakao
Margerine og sukker røres sammen.
Æggene tilsættes en af gangen, der røres godt imellem hvert æg.
Her efter røres mel, bagepulver og mælk forsigtig i.
1/3 af dejen kommes i en anden skål og blandes med kakao.
En sandkageform smøres.
Først kommes halvdelen af den lyse dej i formen, så dejen med kakao og til sidst den sidste lyse dej.
Kagen bages i 45 – 60 minutter på 200 grader.
250 g sukker
3 æg
1 1/4 dl mælk
250 g mel
1½ tsk bagepulver
30 g kakao
Margerine og sukker røres sammen.
Æggene tilsættes en af gangen, der røres godt imellem hvert æg.
Her efter røres mel, bagepulver og mælk forsigtig i.
1/3 af dejen kommes i en anden skål og blandes med kakao.
En sandkageform smøres.
Først kommes halvdelen af den lyse dej i formen, så dejen med kakao og til sidst den sidste lyse dej.
Kagen bages i 45 – 60 minutter på 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar