Super lækker jordbærtærte fra Gitte.
Mørdej:
150 g Mel
100 g Smør
50 g Sukker
½ Æg
(hviler ½ time i køleskab)
Fyld:
100 g smeltet Smør
100 g Sukker
100 g Marcipan
½ Æg
Fyldet kommes ovenpå mørdejen inden den bages ved 200 grader 25 min.
Pynt:
100 g chokolade (knapper eller revet) lægges på den varme bund.
Creme:
2 dl Mælk
½ pose lagkagecreme
2½ dl fløde pisket til skum
Blandes og kommes på den kolde tærtebund
500 g Jordbær (halveres og lægges pænt ovenpå cremen)
1 lille glas ribsgelé smeltes i en lille gryde og fordeles over kagen
med en bagepensel. Stivner i køleskab.
Desværre glemte jeg at tage et billede af tærten, inden den var væk.
Den var fantastisk. Tak Gitte for opskriften.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar