2 ½ dl lunken vand
50 g gær
2 æg
50 g sukker
½ tsk. salt
100 g. smeltet kølig margerine
500 g mel
Hæld vandet op i en skål. Smulder gæren ned i vandet og rør til gæren er opløst.
Bland de resterende ingredienser i, undtagen mel og rør rundt.
Rør og ælt melet i.
Dejen hæver i ½ time.
Slå dejen ned. Tril dejen til en lang pølse.
Skær dejen i ca. 16 stykker.
Dejen formes til boller, som sættes på en bageplade (beklædt med bagepapir).
Bollerne hæver igen ½ time.
Bages 5 – 7 min. i en 275 grader varm ovn. (Hold øje med bollerne, det går stærkt)
Når bollerne kommer ud, køles de på bageristen. Bollerne dækkes med et viskestykke vredet op i koldt vand.
50 g gær
2 æg
50 g sukker
½ tsk. salt
100 g. smeltet kølig margerine
500 g mel
Hæld vandet op i en skål. Smulder gæren ned i vandet og rør til gæren er opløst.
Bland de resterende ingredienser i, undtagen mel og rør rundt.
Rør og ælt melet i.
Dejen hæver i ½ time.
Slå dejen ned. Tril dejen til en lang pølse.
Skær dejen i ca. 16 stykker.
Dejen formes til boller, som sættes på en bageplade (beklædt med bagepapir).
Bollerne hæver igen ½ time.
Bages 5 – 7 min. i en 275 grader varm ovn. (Hold øje med bollerne, det går stærkt)
Når bollerne kommer ud, køles de på bageristen. Bollerne dækkes med et viskestykke vredet op i koldt vand.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar