250 g sukker
250 g margerine
3 æggeblommer
250 g. kartoffelmel
250 g mel
1 tsk. bagepulver
1 kop mælk
Margerine, sukker og æggeblommer røres godt med håndmixer.
Kartoffelmel, mel og mælk røres skiftevis forsigtigt i med en grydeske
Ovenpå kagen inden bagning:
3 stiftpiskede æggehvider blandes med
250 g sukker
125 g flor melis
125 g kokosmel
Kagen bages i en bradepande ved 200 grader i 40 minutter
250 g margerine
3 æggeblommer
250 g. kartoffelmel
250 g mel
1 tsk. bagepulver
1 kop mælk
Margerine, sukker og æggeblommer røres godt med håndmixer.
Kartoffelmel, mel og mælk røres skiftevis forsigtigt i med en grydeske
Ovenpå kagen inden bagning:
3 stiftpiskede æggehvider blandes med
250 g sukker
125 g flor melis
125 g kokosmel
Kagen bages i en bradepande ved 200 grader i 40 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar