søndag den 14. februar 2010

GULERODSKAGE

200 g rørsukker/alm. sukker
2 dl planteolie
4 æg
275 g mel
1 tsk vanille
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk salt
2 tsk kanel
4 gulerødder (400 g)
60 g rosiner
50 g hasselnødder


Glasur:
60 g margarine
125 g flormelis
1 tsk vanillesukker
100 g flødeost


Rørsukker og olie piskes.
Æggene tilsættes. Dejen piskes til den er skummende og let.
Mel, vanille, bagepulver, salt, natron og kanel tilsættes.
Gulerødder og rosiner røres i.
Hældes i en smurt form.
Bages ved 175 grader i ca 45 minutter.


Glasur:
Smørret blødgøres og røres med flormelis og flødeost.
Når kagen er afkølet smøres glasuren på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar