1 dl Mælk
50 g Gær
125 g blødt Smør
1 Æg (stor)
4 spsk Sukker
ca 375 g Mel
Fyld:
100 g blødt Smør
100 g Sukker
1 tsk stødt Kanel
1 tsk fintrevet citronskalGlasur:
1 spsk Vand
100 g Florsukker
1/4 tsk stødt kanel
Bagetid: ca 10 minutter ved 225 grader
Lun mælken. Hæld det i en skål og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage).
Slå dejen godt sammen.
Dæk skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i ca 1 time.
Fyld:
Rør smør og sukker sammen med kanel og citronskal.
Rul dejen ud til en firkant. Skær dejpladen ud t 16 stykker.
Fordel fyldet på på firkanterne.
Fold firkanterne sammen til "små pakker".
Stil pakkerne med sammenføjningerne nedad på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve tildækket i ca 45 minutter.
Bag bollerne midt i ovnen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar