mandag den 8. marts 2010

LASAGNE

Kødsauce:

75 g bacon
1 finthakket Løg
250 g magert hakket oksekød
1 groftrevet Gulderod
2 stilke bladselleri i strimler
2 fed Hvidløg
1½ tsk Oregano
½ tsk Timian
½ tsk Salt
groftkværnet peber
2 dl. Oksebouillon
1 dl Rødvin
1 ds Tomatkoncentrat (70g)

Bechamelsauce:

Drop det, og ta´en Karoline færdig mornay sauce

Tilbehør: Salat og godt brød.

Kødsauce:
Bacon skæres i strimler og svitses i en gryde. Kød og løg tilsættes og svitses til kødet er helt løst. de øvrige ingredienser tilsættes og saucen simrer under låg 15-20 minutter.

Lasagneplader, kødsauce, mornaysauce og ost fordeles lagvist i et ovnfast fad. Begynd og slut med mornaysaucen. Trækker mindst ½ time, gerne under folie. Lidt ost drysses over. Stilles i ovnen 30 - 35 minutter ved 200 grader på miderste ovnribbe til lasagnen er gylden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar