mandag den 19. april 2010

HINBÆRMOUSSE MED RÅSYLTEDE BÆR

6 personer.

150 g hvid chokolade
300 g hindbær (gerne frost)
75 g flormelis
2 dl creme fraiche 38%
2½ dl piskefløde

Smelt chokoladen over vandbad.
Kom hindbær og flormelis i en skål og mos hindbærrene med en gaffel.
Pisk creme fraiche og piskefløde til skum.
Rør 1/3 af skummet i den varme chokolade  til en blød creme.
Bland straks denne creme med resten af skummet og hindbærmosen.
Fordel hindbærcremen i 6 pæne glas og lad den sætte sig i køleskabet i minimum 2 timer.

RÅSYLTEDE BÆR

150 g hindbær
2 spsk rørsukker
1 tsk reven skal af en usprøjtet appelsin

Kom hindbærrene i en skål og bland dem med rørsukker og appelsinskal.
Lad hindbærrene trække i køleskabet i minimum 2 timer.
Mos evt. hindbærrene let med en gaffel og fordel hindbær og saft på
toppen af moussen lige inden servering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar